Over mij...

Ik ben Ineke, ik weet me geliefd  door God, die de Bron van alle liefde is. Doordat ik eerlijk kijk naar mezelf, en door kwetsbaar te zijn, heb ik mogen ontdekken wie ik ben en mag zijn in het leven.

Ik heb steeds meer geleerd om mijn masker af te doen, zodat mijn echte ik meer en meer zichtbaar wordt. Ik ben geboren met een hazenlip en bleef daardoor het liefst wat op de achtergrond, ik was onzeker. Maar ik heb mogen ontdekken dat ik goed ben zoals ik ben, ik heb vrede met mezelf.

Ik ben pas op latere leeftijd met mijn man Bert getrouwd en heb daardoor ontdekt hoe het is om een samengesteld gezin te hebben, met alle turbulentie die dit soms met zich meebrengt. Het leerde me om goed te kijken naar de plek die ieder mag innemen, ook ik!

In februari 2022 ben ik helaas na  bijna 16 jaar huwelijk, mijn man verloren, waardoor ik nu mijn weg aan het zoeken ben in een voor mij nieuwe werkelijkheid. Het rouwen is een ingewikkeld proces met veel verdriet maar het is gek genoeg ook verrijkend. Uiteindelijk heb ik te leren verdragen wat onverdraaglijk is.

Nadat ik, al jong, de opleiding Maatschappelijk werk heb afgerond ben ik gaan werken in de zorg, Ondertussen ben ik ervaringsgericht therapeut in opleiding bij het Spectrum in Hattem.

Ik blijf onderweg, steeds weer zoeken naar wie ik ten diepste ben en beetje bij beetje worden zoals ik ben bedoeld.

Over op de goede weg...

Samen met jou wil ik stap voor stap op zoek gaan naar wat voor jou de goede weg is. Op zoek naar hoe je echt bent bedoeld. Op zoek naar je bestemming.

 

Adres

Ineke van Boven-de Goede

 Stuifzand (bij Hoogeveen)

Telefoon : 06 441 882 41
E-mail: info@opdegoedeweg.nl

KvK: 80 50 89 87

Facebook pagina

© 2021 Op de goede weg. Ontwerp: dvhp.nl

Zoeken